Пријем за малишане из Дјечијег вртића "Радост"

10/03/2017

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић  организовао је  пријем за три васпитне групе Дјечијег вртића „ Радост“  који се традиционално поводом Недјеље дјетета организује у Градској управи .Он је том приликом истакао  да је задовољство бити с дјецом јер нема ништа искреније од дјечије пјесме и осмјеха  те да дјеци треба посветити сваки дан у години.

 
„ Данас су нам у гостима малишани из вртића који из генерације у генерацију долазе овдје да обиђу градску управу и просторе гдје се доносе и крупне одлуке са којима се утиче и на њихов живот“, казао је Ђаковић.
 
Градоначелник Приједора је свим овим малишанима, као и онима који похађају приватни вртић у граду, даривао  пригодне пакете са  слаткишима, играчкама  и дидактичким  материјалом.
 
Директор Дјечијег вртића „Радост“ Приједор Душанка Божић рекла је  новинарима да је ово још једна традиционална посјета овој установи гдје дјеца и поводом Недјеље дјетета,  а и иначе ,буду увијек  срдачно дочекана.
 
„ Увијек је то однос као према будућим суграђанима који ће можда доћи и да раде у овој установи, тако да је пажња која им се овдје посвећује увијек за примјер“, казала је Божићева. Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана