Пријем за учеснике Културног љета 2017

10/03/2017

 Градоначелник  Приједора  Миленко Ђаковић организовао је пријем за представнике установа културе , културно–умјетничких  друштава,  туристичке организације  и невладиних организација које су учествовале у креирању овогодишње  манифестације „ Културно љето 2017“.

Он је том приликом изразио захвалност за дугогодишњу сарадњу која је  и ове године дошла до пуног изражаја у представљању културних вриједности града.
 
 „Култура је нешто што се у Приједору његује и развија и што се презентује и ван подручја града  , тако да онима  који су заслужни за то морамо бар на овај начин  одати  признање“ изјавио  је Ђаковић.
 
Он је додао да су активности установа и удружења из области културе допринијеле да Приједор и овог љета  буде жив град који има шта да понуди и Приједорчанима и њиховим гостима.
 
Он је додао   да  ће градска управа и даље његовати ову манифестацију која се показала као изузетна и по садржају и по броју учесника.
 
Приједорско Културно љето почело је 1. јуна и трајало до  2.септембра. У том периоду  одржано је 46 различитих садржаја и то четири концерта, 12 изложби, 17 фолклорних наступа, пет позоришних представа, један књижевни и два туристичка програма и пет ревија филмова.
 
Учесницима данашњег пријема подијељен је и каталог манифестације , као и пригодна захвалница .Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана