Јавна расправа о Нацрту буџета Града Приједора за 2018.годину

11/13/2017

Град Приједор

Градоначелник
 
 
                                          ЈАВНИ ПОЗИВ
 
 
            Поштовани грађани Приједора,
 
 
            Градска управа Града Приједор - Одјељење за финансије организује јавну расправу о Нацрту буџета Града Приједора за 2018.годину.
 
            Расправа ће се одржати у петак, 17.новембра 2017.године у 10:00 часова у Сали Скупштине града Приједора.
 
            Позивају се грађани Приједора да узму учешће у расправи и да питањима и приједлозима искажу своје потребе и дају свој допринос бољем управљању средствима буџета Града Приједор за 2018.годину.
 
            Сви заинтересовани грађани могу добити примјерак Нацрта буџета Града Приједора за 2018. годину у згради Градске управе Приједор- Центар за информисање Града Приједора или га преузети на wеб страници Града Приједора- www.prijedorgrad.org.
 
            Моле се грађани да у циљу одржавања конструктивне расправе, претходно размотре Нацрт буџета Града Приједора за 2018.годину , те изнесу своје сугестије, приједлоге и питања.
 
            Уколико желите да се Ваше мишљење чује, молимо Вас да се на почетку расправе пријавите модератору.
 
            Сва питања и приједлози треба да се односе на Буџет Града Приједора за 2018.годину. Уколико одговор на Ваше питање не будете могли добити одмах, представници Градске управе одговор ће Вам доставити у писаној форми или ће исти бити објављен на wеб страници Града Приједора или у средствима јавног информисања.
 
 
 
 
 
ГРАДОНАЧЕЛНИК
 
Миленко ЂаковићВаш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана