Приједор ће добити нови кружни ток

11/14/2017

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић и директор Јавног предузећа „ Путеви Републике Српске“ Ненад Нешић потписали су danas   у Приједору  споразум којим се  регулишу међусобни односи на почетку  реализације пројекта „Изградња раскрснице са кружним током саобраћаја у Приједору“.

 
Градоначелник Ђаковић  је појаснио да је у питању уређење раскрснице са кружним током саобраћаја у Улици 29.новембра и магистралног пута М4 Бања Лука – Нови Град који же омогућити бољи проток саобраћаја у граду.
 
„ То је један од пројеката из регулационог плана града Приједора и по завршетку припремних радњи очекујемо да ће радови почети на прољеће“, рекао је Ђаковић.
 
Директор ЈП „Путеви Републике Српске Ненад Нешић је изјавио да су потписивањем овог споразума дефинисана сва права и обавезе и да је њиме убрзана реализација ове кружне раскрснице.
 
„ Овим пројектом ће се добити већа пропусна моћ и већи проток  возила те безбједније одвијање саобраћаја“, рекао је Нешић.
 
Радове на новом кружном току, чија је вриједност 450 000 КМ , финансирају   ЈП“ Путеви Републике Српске“ , док ће имовинске правне односе  као и ревизију пројекта регулисати град Приједор.Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана