Градоначелник организовао пријем за борачке организације

01/05/2018

 Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић поручио је да су борачке категорије најзаслужније за стварање Републике Српске и мира на овим просторима.

"Сарадња Градске управе и борачких организација у Приједору је веома добра. Стално разговарамо и заједно настојимо да рјешавамо сва питања", рекао је Ђаковић након пријема који је поводом 9. јануара - Дана Републике организовао за борачке организације у Приједору. 

Он је нагласио и да су ове свечаности прилика да се разговара о побољшању сарадње у интересу чланова борачких организација. 

Предсједник Организације породица погинулих и заробљених бораца и несталих цивила града Приједора Здравка Карлица истакла је веома добру сарадњу организације са градском управом, те изразила наду да ће она бити и настављена. 

"Као и свих година, на пријему разговарамо о нашим проблемима, сарадњи са градском управом и веома сам поносна што ми у Приједору имамо овако добру сарадњу", навела је Карлица. 

Предсједник Борачке организације града Приједора Зоран Предојевић пожелио је свим борачким организацијама у Републици Српској да имају такав однос са својом локалном заједницом какав је изграђен у Приједору. 

"Пожељели смо што више радних мјеста у Републици Српској и да задржимо младост у нашем граду", истакао је Предојевић, који је свим грађанима у Српској честитао Дан Републике. 

Пријему су присуствовали и представници Удружења логораша и заробљених бораца и Организације резервних војних старјешина. 

Након пријема, положени су вијенци на централни споменик погинулим борцима "За крст часни". Галерија
Opstina Prijedor Opstina Prijedor
Ваш коментар
Унесите сигурносни код
 

     
    Мапа града Web GIS
    Мапа Приједора

 

© Град Приједор, Сва права задржана